Menu
Your Cart

Webshop is sedert 01/2021 in werking - suggesties voor verbetering steeds welkom

Wist u dat ...
Ook als particulier
kan u kopen op
onze webshop
neem gerust een kijkje!
Product in de kijker
Zuil met ontsmettende
handsoap gel.
Klik hier voor meer info

Onze producten

Zuil met ontsmettende handsoap gel  Zuil met ontsmettende handsoap gel
NIEUW
Deze robuuste én elegante zuil met non touch dispenser is een all-in-one oplossing.Ze past perfect in elk interieur, winkel, showroom of kantoor.Nu a..
Excl. BTW:€360,75
GOJO TFX – touch free handzeep dispenser met Premium Foam handzeep 2 vullingen  inclusief
NIEUW
GOJO TFX – touch free handzeep verdeler Handen wassen blijft een must. Met dit touch free toestel kan dat op de meest hygiënisch manier! Het t..
Excl. BTW:€130,15
Toilet Seat Clean dispenser met 6 navullingen inclusief
NIEUW
Altijd een propere toiletbril met de Toilet Seat Clean van Maenhout Cleanmood. Dit toestel bevat een alcoholhoudende reinigingsspray. Handig en hygië..
Excl. BTW:€81,60
ZZ papier dispenser + ZZ papier inclusief
NIEUW
ZZ papier dispenser Deze ZZ papierhouder is een must have als je op een efficiënte en veilige manier je handen wil drogen.De houder kan eenvoudig..
Excl. BTW:€128,10
Huishoudelijke mat 40 x 60 cm - antracietblauw / zwart Huishoudelijke mat 40 x 60 cm - antracietblauw / zwart
NIEUW
Een kwalitatieve anti-vuilmat zorgt voor een vocht en vuilvrij huis.De huishoudelijke matten die Maenhout Cleanmood aanbiedt, zijn van een hoogwaardi..
Excl. BTW:€40,90

Maenhout Cleanmood

Maenhout is begonnen in 1983 van ‘ als éénpersoonszaak.

Op heden zijn we gevestigd te 8000 Brugge (St Pieters), Oostendsesteenweg 162 164 Onze bedrijfsgebouwen omvatten een industriële wasserij en kantoren Onze onderneming is actief lid in talloze verenigingen, waarin het zich tevens inzet rond het project “Verantwoord ondernemen” binnen een Europees project.

Ook op vlak van waterbesparende maatregelen investeert Maenhout continue in zijn operationele uitbating Recuperatie van spoelwaters, gebruik van regenwater door een vernuftig systeem bespaart algauw enkele duizenden liters per werkdag Ingenieuze stof en geluidsfilters zorgen voor een vriendelijk klimaat rondom de bedrijfssite.