Menu
Your Cart

Sanitaire toestellen

Zuil met ontsmettende handsoap gel  Zuil met ontsmettende handsoap gel
NIEUW
Deze robuuste én elegante zuil met non touch dispenser is een all-in-one oplossing.Ze past perfect in elk interieur, winkel, showroom of kantoor.Nu aan speciale actieprijs! € 297,00 excl. BTWDe zuil wordt als volgt geleverd:1 stevige, mooi afgewerkte zuil1 Gojo TFX (touch free) toestel + batterijen..
€360,75
Excl. BTW:€360,75
GOJO TFX – touch free handzeep dispenser met Premium Foam handzeep 2 vullingen  inclusief
NIEUW
GOJO TFX – touch free handzeep verdeler Handen wassen blijft een must. Met dit touch free toestel kan dat op de meest hygiënisch manier! Het toestel kan onderaan geopend worden om de vulling te vervangen en werkt op batterijen. (bijgeleverd)In combinatie met de Premium Foam handzeep Prem..
€130,15
Excl. BTW:€130,15
GOJO TFX – touch free handzeep dispenser GOJO TFX – touch free handzeep dispenser
NIEUW
Handen wassen blijft een must. Met dit touch free toestel kan dat op de meest hygiënisch manier!  Het toestel kan onderaan geopend worden om de vulling te vervangen en werkt op batterijen. In combinatie met de Premium Foam handzeep  Excl. Vulling ..
€62,40
Excl. BTW:€62,40
GOJO TFX – touch free handzeep doos met 2 navullingen
NIEUW
Premium Foam handzeepDe Gojo Premium Foam handzeep is van een zeer hoge kwaliteit en wordt onder meer door verplegend personeel gebruikt. Ze is zacht voor de huid en zorgt voor een aangenaam gevoel bij het wassen. Deze vulling voor de GOJO TFX touch free zeepdispenser is goed voor 1700 wasbeurt..
€60,40
Excl. BTW:€60,40
Toilet Seat Clean dispenser met 6 navullingen inclusief
NIEUW
Altijd een propere toiletbril met de Toilet Seat Clean van Maenhout Cleanmood. Dit toestel bevat een alcoholhoudende reinigingsspray. Handig en hygiënisch te gebruiken met een velletje toiletpapier. Je hebt geen water nodig. Er worden in dit all-in pakket onmiddellijk 6 vullingen van 400 ml meege..
€81,60
Excl. BTW:€81,60
Toilet Seat Clean Dispenser Toilet Seat Clean Dispenser
NIEUW
Altijd een propere toiletbril met de Toilet Seat Clean van Maenhout Cleanmood. Dit toestel bevat een alcoholhoudende reinigingsspray. Handig en hygiënisch te gebruiken met een velletje toiletpapier. Je hebt geen water nodig...
€42,60
Excl. BTW:€42,60
Toilet Seat Clean 6 navullingen Toilet Seat Clean 6 navullingen
NIEUW
Passende vullingen voor de Toilet Seat Clean Dispenser Met deze alcoholhoudende reinigingsgel kan elke bezoeker het toilet op een efficiënte manier zelf reinigen.Een minimum vereiste uit respect in elke aparte toiletruimte. Een doos bevat 6 vullingen van 400 ml...
€39,00
Excl. BTW:€39,00
ZZ papier dispenser + ZZ papier inclusief
NIEUW
ZZ papier dispenser Deze ZZ papierhouder is een must have als je op een efficiënte en veilige manier je handen wil drogen.De houder kan eenvoudig aan de muur bevestigd worden.In combinatie met ZZ papier te gebruikenincl. ZZ papierZZ papierDroog efficiënt en handig je handen met het gerecycleerd..
€128,10
Excl. BTW:€128,10
ZZ papier dispenser ZZ papier dispenser
NIEUW
Deze ZZ papier dispenser is een must have als je op een efficiënte en veilige manier je handen wil drogen.Het papier wordt na gebruik onmiddellijk weggegooid.Het gebruik van dit systeem wordt sterk aanbevolen door Covid-experten om besmetting te voorkomen.In combinatie met ZZ papier te gebruikenExcl..
€42,60
Excl. BTW:€42,60
ZZ papier 1 doos met 15 navullingen
NIEUW
Droog efficiënt en handig je handen met het gerecycleerde ZZ papier. Een doos bevat 15 navullingen van 210 vellen.Kenmerken:           ZZ gevouwen             25 x 24,5 cm    &nbs..
€85,50
Excl. BTW:€85,50
WC Rol Duo Dispenser met vullingen 60 st inclusief
NIEUW
Dit toestel omvat een dubbele afroller van toiletpapier.Samen met de dispenser leveren we een verpakking met 60 st toiletpapier.Kenmerken van het toiletpapier:500 vellen/rol2 laags..
€127,05
Excl. BTW:€127,05
WC Rol Duo Dispenser WC Rol Duo Dispenser
NIEUW
Altijd een reserverol bij de hand met de WC Rol Duo dispenser!Dit toestel kan worden gebruikt in combinatie met normaal toiletpapier...
€42,60
Excl. BTW:€42,60
Gojo NXT Space Saver Dispenser met navulling x 8 inclusief
NIEUW
Deze dispenser is de ideale oplossing als je door plaatsgebrek geen traditionele dispenser kan ophangen.Ondanks zijn compacte vorm, bevat hij toch een vulling van 1000 ml.In dit combi pakket zijn er 8 vullingen inbegrepen...
€157,00
Excl. BTW:€157,00
Gojo NXT Space Saver Dispenser Gojo NXT Space Saver Dispenser
NIEUW
Deze dispenser neemt veel minder ruimte in dan de traditionele dispensers, maar bevat toch 1.000 ml van het product. Het is ideaal voor toepassingen bij beperkte muurruimte, of als het decor of het gebruiksniveau kleinere dispensers vereist...
€42,60
Excl. BTW:€42,60
Gojo NXT Space Saver navulling x 8 Gojo NXT Space Saver navulling x 8
NIEUW
De navulling, die met één klik wordt geplaatst, draagt bij aan het imago van schone toiletten, vermindert de tijd die nodig is voor het onderhoud en elimineert het gedoe van het vullen van dispensers met grote flessen zeep in bulk...
€114,40
Excl. BTW:€114,40
Gojo Supro Max industriële zeepdispenser met vullingen  inclusief Gojo Supro Max industriële zeepdispenser met vullingen  inclusief
NIEUW
Voor het verwijderen van lichte tot medium industriële vervuiling hebben we een aangepaste industriële zeepdispenser. Een robuuster toestel uitermate geschikt voor de meer industriële werkomgeving. Het toestel kan naar hoeveelheid zeep ingesteld worden in 2 standen. Deze heel zachte, geco..
€332,80
Excl. BTW:€332,80
Gojo Supro Max industriële zeepdispenser Gojo Supro Max industriële zeepdispenser
NIEUW
Voor het verwijderen van lichte tot medium industriële vervuiling hebben we een aangepaste industriële zeepdispenser. Een robuuster toestel uitermate geschikt voor de meer industriële werkomgeving. Het toestel kan naar hoeveelheid zeep ingesteld worden in 2 standen. excl. Gojo Supro Max i..
€46,80
Excl. BTW:€46,80
Gojo Supro Max industriële zeep (navulverpakking van 4 stuks) Gojo Supro Max industriële zeep (navulverpakking van 4 stuks)
NIEUW
PRO TDX 2.000 ml navulverpakking x 4 Deze heel zachte, geconcentreerde zeep met een neutraal parfum, verwijdert snel en eenvoudig olie, vet, verf en lijm.  Ze bevat een natuurlijk op citrus gebaseerd solvent met fijne schuurkorreltjes. Op die manier worden de poriën efficiënt gereinigd. ..
€286,00
Excl. BTW:€286,00
Poetspapier dispenser met poetspapier per 6 in pak inclusief
NIEUW
Poetspapier dispenser met poetspapier Hou het poetspapier netjes bij de hand met deze handige poetspapier dispenserDe dinspenser kan gemakkelijk aan de muur bevestigd worden. -..
€98,45
Excl. BTW:€98,45
Poetspapier dispenser Poetspapier dispenser
NIEUW
Hou het poetspapier netjes bij de hand met deze handige poetspapier dispenser. De dispenser kan gemakkelijk aan de muur bevestigd worden...
€42,60
Excl. BTW:€42,60
Poetspapier per 6 in pak Poetspapier per 6 in pak
NIEUW
Maak oppervlakken eenvoudig proper met poetspapier. Een verpakking bevat 6 rollen met volgende kenmerken: 100 % cellulose wit papier2 laags421 vellen/rol24 g/m²20,3 cm/vel..
€55,85
Excl. BTW:€55,85
1 - 23 van 23 (1 pagina's)